TAPPERIJ DE POORTWACHTER

TAPPERIJ DE POORTWACHTER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapperij de Poortwachter. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2022 om 19:49 De hamburger is enorm, ambachtelijke kwaliteit en als je deze op hebt wil je er nooit meer een van de snackbar. De kipsate is mals en met goede kwaliteit kippendijen. Goed waar voor je geld.
15 jan 2022 om 22:38 Goed eten. Stipt op tijd bezorgd.
8 jan 2022 om 22:17 Goed eten en prima bezorging!
21 nov 2021 om 8:47 Kan me oprecht niet herinneren wanneer ik zulke lekkere spareribs heb gegeten. Maar de aflevering was meer dan een half uur na de bevestigde tijd.
22 mei 2021 om 21:30 Heerlijke friet en salade
16 mei 2021 om 22:49 Prima bezorger, heel netjes en beleefd
7 mei 2021 om 20:22 Agnez
2 mei 2021 om 20:07 Goeie burger en netjes opttijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar
1 mei 2021 om 20:50 Was erg smakelijk weer, alleen ook veel zout. Mocht wat ons betreft iets minder over de patat.
17 apr 2021 om 20:49 Op de minuut nauwkeurig bezorgd op het afgesproken tijdstip. Eten was weer prima, nu de 3e keer dat we bestellen en voldoet aan de verwachtingen, quiche viel alleen beetje tegen